CND Shellac

SHELLAC

er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage.

SHELLAC® er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene, og modstår ridser i lakken.


Helt unikt for SHELLAC® skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC® eller ved aftagning, så dine negle vil ikke blive svage eller skadede af SHELLAC® behandlinger. Ud over den skånsomme aftagning af SHELLAC®, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5 minutter.


SHELLAC® findes i et hav af farver fra den klassiske røde, til dybe mørke vinterfarver, til den perfekte nude farve, og hver sæson lanceres der nye farver, kreeret i samarbejde med modedesignere så du altid er med på sæsonens hotteste trend.


Kvalitetskontrollen for CND´s produkter er meget høj og på trods af de mange behandlinger har der ikke været en eneste registrering af allergi forårsaget af SHELLAC® (vi er som importør lovmæssigt forpligtet til at registrere alle indrapporteringer
af uønskede virkninger).

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Skader det naturneglen, når jeg fjerner SHELLAC®?


Nej, SHELLAC® er i årevis blevet testet og gennemprøvet for at sikre, at produktet lever fuldstændig op til de kvalitetskrav CND stiller til alle sine produkter. Det er vigtigt, at du nøje følger anvisningerne til fjernelse af SHELLAC®, herunder undgår enhver form for filing ifm. fjernelse.


Hvilken vedligeholdelse kræver SHELLAC®?


Det anbefales at du bruger CND SolarOil™ hver dag. CND SolarOil™ trænger gennem SHELLAC® og holder naturneglen stærk og fleksibel. Jo bedre tilstand naturneglen befinder sig i, jo mere holdbar er SHELLAC®.

SHELLAC® er et fuldt patenteret og dermed unikt system - der findes således ikke andre produkter på markedet med de samme egenskaber. Helt specifikt er SHELLAC® generelt mere skånsomt end andre produkter på markedet, det bevarer sin høje glans i længere tid og så er det nemmere og hurtigere at aftage (helt ned til 5 minutter), idet du ikke anvender fil til at aftage SHELLAC® og dermed også undgår at skade naturneglen.


SHELLAC® er den mest populære neglebehandling i verden, og siden lanceringen er der kommet mange kopi-produkter på markedet. Ingen af dem har dog de samme unikke egenskaber som SHELLAC®, så ønsker du den lange holdbarhed, den høje glans og den optimale beskyttelse af dine naturnegle og din hud, skal du sikre dig at du kun benytter autoriserede SHELLAC®-saloner. Esthetique er en autoriserede SHELLAC®-saloner.

Kan SHELLAC® holde længere end de lovede 14+ dage?


Ja, men der vil komme en udvoksningskant ved eponychium efterhånden som neglen vokser og ny negleplade bliver synlig. Hvis der går mere end 14+ dage efter påførslen, vil det tillige tage op til 10 minutter længere at fjerne SHELLAC®, da fæstningen til naturneglen vil øges efter de 14 dage.


Indeholder SHELLAC® HEMA?


Nej, SHELLAC® er via en patenteret, unik teknologi udviklet med henblik på at give forbrugeren den bedste kvalitet og samtidig minimere risikoen for allergi. SHELLAC® indeholder derfor som en af de få UV-lakke på markedet ikke HEMA (2-Hydroxyethyl Methakrylat), som myndighederne i bl.a. Danmark og Sverige fraråder brugen af, og som ofte giver anledning til allergi.